Want no ads? View Plans
Want no ads? View Plans
Spel & Dans

Activiteiten Stichting Spel & Dans

Beste allen,

Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen dinsdag hebben we besloten om per direct en tot nader bericht onze activiteiten stil te leggen.

Met onze aanpak hebben we altijd de gezondheid bovenaan geplaatst en dat doen we nu weer. Ondanks dat onze activiteiten technisch gezien toegestaan zijn, willen wij met dit besluit in lijn lopen met het gedachtengoed van de nieuwe maatregelen en vinden wij het niet verantwoord om onze activiteiten voort te zetten totdat deze situatie verbetert. Er wordt ons allen verzocht zoveel mogelijk thuis te blijven, en daar geven we hiermee gehoor aan.

We hopen natuurlijk snel onze activiteiten weer op te kunnen starten. We hebben de afgelopen periode veel geleerd en een werkend plan en protocol klaarliggen die, ook met eventuele aanpassingen, in korte tijd uit te voeren is.

We begrijpen dat dit geen leuk nieuws is voor jullie en we zijn zelf ook teleurgesteld. Laten we vooral vooruit kijken en ons samen sterk maken de snelle verspreiding van Corona in te dammen, zodat we daarna snel weer kunnen starten. We houden de ontwikkelingen en de communicatie van de overheid nauw in de gaten.

Voor nu: blijf gezond, en tot snel!

Namens de organisatie Spel&Dans,
Sander

Date (dd/mm/yyyy): 14/10/2020 (Wed.)

Time: 7:00pm - 11:00pm CET

Created by:   Stichting Spel & Dans
 
Already signed up? You can change your sign up.

Available Slot

Tijdelijk geen activiteiten ivm Corona-maatregelen

 
Tijdelijk geen aanmeldingen mogelijk
Want no ads? View Plans
Want no ads? View Plans
©2020 SignUpGenius.
All Rights Reserved.
Privacy Policy | Terms of Service  |  Do not sell my info

NO SLOTS AVAILABLE. SIGN UP IS FULL.