Parent Conferences

Parent Conferences

Date: 11/09/2018 (Fri.)

Location: Grade 4 Classroom

Created by:   Jillene Cadigan
 
Already signed up? You can change your sign up.

Time (EST) Available Slot
7:45am - 8:00am  

15 Minute Conference

 
Kristin Sullivan
8:00am - 8:15am  

15 Minute Conference

 
Tamara Griggs
Juliette's Mom
8:15am - 8:30am  

15 Minute Conference

 
Meredith Olsen
Parent of Emma Olsen
8:30am - 8:45am  

15 Minute Conference

 
Marie-Emmanuelle Hartness
8:45am - 9:00am  

15 Minute Conference

 
Corinna McQueen
Leon’s parents
9:00am - 9:15am  

15 Minute Conference

 
Nicole Bemiss
9:15am - 9:30am  

15 Minute Conference

 
Josie Gachette Odvil
9:30am - 9:45am  

15 Minute Conference

 
Harutoshi Matsutani
9:45am - 10:00am  

15 Minute Conference

 
Hana Anssa
10:00am - 10:15am  

15 Minute Conference

 
Daniele Olveczky
10:15am - 10:30am  

15 Minute Conference

 
Rahel Yilma Yilma
10:30am - 10:45am  

15 Minute Conference

 
Excelle Coffey
10:45am - 11:00am  

15 Minute Conference

 
11:00am - 11:15am  

15 Minute Conference

 
11:15am - 11:30am  

15 Minute Conference

 
11:30am - 11:45am  

15 Minute Conference

 
11:45am - 12:00pm  

15 Minute Conference

 
12:30pm - 12:45pm  

15 Minute Conference

 
Romana Cassi
sorry for my last minute change
12:45pm - 1:00pm  

15 Minute Conference

 
1:00pm - 1:15pm  

15 Minute Conference

 
1:15pm - 1:30pm  

15 Minute Conference

 
Michele Moussignac
Joshua’s mom
1:30pm - 1:45pm  

15 Minute Conference

 
Eva Jelensperger
Marthe
1:45pm - 2:00pm  

15 Minute Conference

 
Kenneth Correia
2:00pm - 2:15pm  

15 Minute Conference

 
Kelly & Luke Prevost
Tyler's mom & dad
2:15pm - 2:30pm  

15 Minute Conference

 
Romana Cassi


©2018 SignUpGenius.
All Rights Reserved.
Privacy Policy | Home