South Valley Middle School: Platteville, Colorado

Ms. Oxford: Spring Parent-Teacher Conferences

Sign up here for a 10-minute, one-on-one conference.

Location: South Valley Middle School

Created by:   Bert Aguirre
 
Already signed up? You can change your sign up.

Date (mm/dd/yyyy) Time (EST) Available Slot
02/19/2019 (Tue.) 3:45pm - 3:55pm  

10 Minute Conference

 
Peter Fontius
George Fontius
3:55pm - 4:05pm  

10 Minute Conference

 
4:05pm - 4:15pm  

10 Minute Conference

 
Leticia Guttirez
Christian Gomez
4:15pm - 4:25pm  

10 Minute Conference

 
Dj Molina
Robert
4:25pm - 4:35pm  

10 Minute Conference

 
4:35pm - 4:45pm  

10 Minute Conference

 
4:45pm - 4:55pm  

10 Minute Conference

 
Jessica Rosales
Reynaldo
4:55pm - 5:05pm  

10 Minute Conference

 
Edna Galaviz
Abril Armendariz
5:35pm - 5:45pm  

10 Minute Conference

 
5:45pm - 5:55pm  

10 Minute Conference

 
Shannon Evenson
Tanus Evenson
5:55pm - 6:05pm  

10 Minute Conference

 
Juanita Rodriguez
Elijah Rodriguez
6:05pm - 6:15pm  

10 Minute Conference

 
Rachel Ortiz Ortiz
Zachariah Ortiz
6:15pm - 6:25pm  

10 Minute Conference

 
6:25pm - 6:35pm  

10 Minute Conference

 
6:35pm - 6:45pm  

10 Minute Conference

 
Holly Allen
Aidan Brownell
6:45pm - 6:55pm  

10 Minute Conference

 
Tricha Pike
Angelena
6:55pm - 7:05pm  

10 Minute Conference

 
7:05pm - 7:15pm  

10 Minute Conference

 
7:15pm - 7:25pm  

10 Minute Conference

 
02/21/2019 (Thu.) 3:45pm - 3:55pm  

10 Minute Conference

 
Joye Diller
makayla Diller
3:55pm - 4:05pm  

10 Minute Conference

 
Peter Fontius
George Fontius
4:05pm - 4:15pm  

10 Minute Conference

 
Kirsten Jimenez
Taeya Jimenz
4:15pm - 4:25pm  

10 Minute Conference

 
Marissa Garcia
Christopher Owens
4:25pm - 4:35pm  

10 Minute Conference

 
yesenia Valdez
Heidi Rodarte
4:35pm - 4:45pm  

10 Minute Conference

 
Stacy Shutt
Morgan Shutt
4:45pm - 4:55pm  

10 Minute Conference

 
BEN LOVINS
Brianna Lovins
4:55pm - 5:05pm  

10 Minute Conference

 
Teri Hansen
Brandon Hansen
5:35pm - 5:45pm  

10 Minute Conference

 
Amanda Brave
Treytin brave
5:45pm - 5:55pm  

10 Minute Conference

 
Christine Schoneman
Trinity Schoneman
5:55pm - 6:05pm  

10 Minute Conference

 
Nathan & Crystal Clark
Anthony Clark
6:05pm - 6:15pm  

10 Minute Conference

 
Salvador & Camielle Paniagua
Adriana Paniagua
6:15pm - 6:25pm  

10 Minute Conference

 
6:25pm - 6:35pm  

10 Minute Conference

 
6:35pm - 6:45pm  

10 Minute Conference

 
6:45pm - 6:55pm  

10 Minute Conference

 
6:55pm - 7:05pm  

10 Minute Conference

 
7:05pm - 7:15pm  

10 Minute Conference

 
7:15pm - 7:25pm  

10 Minute Conference

 
Misty Garcia
Destin McBride


©2019 SignUpGenius.
All Rights Reserved.
Privacy Policy | Home