South Valley Middle School: Platteville, Colorado

Ms. Lara: Spring Parent-Teacher Conferences

Sign up here for a 10-minute, one-on-one conference.

Location: South Valley Middle School

Created by:   Bert Aguirre
 
Already signed up? You can change your sign up.

Date (mm/dd/yyyy) Time (EST) Available Slot
02/19/2019 (Tue.) 3:45pm - 3:55pm  

10 Minute Conference

 
Dj Molina
Robert and desi
3:55pm - 4:05pm  

10 Minute Conference

 
Maria Nicanor
Stephanie
4:05pm - 4:15pm  

10 Minute Conference

 
Christine Trujillo
Ethan Trujillo
4:15pm - 4:25pm  

10 Minute Conference

 
4:25pm - 4:35pm  

10 Minute Conference

 
4:35pm - 4:45pm  

10 Minute Conference

 
Shannon Evenson
Tanus Evenson
4:45pm - 4:55pm  

10 Minute Conference

 
4:55pm - 5:05pm  

10 Minute Conference

 
5:35pm - 5:45pm  

10 Minute Conference

 
Rachel Ortiz Ortiz
Zachariah Ortiz
5:45pm - 5:55pm  

10 Minute Conference

 
5:55pm - 6:05pm  

10 Minute Conference

 
Jacquelin Rollano
Sarahi Rollano
6:05pm - 6:15pm  

10 Minute Conference

 
6:15pm - 6:25pm  

10 Minute Conference

 
6:25pm - 6:35pm  

10 Minute Conference

 
Holly Allen
Aidan Brownell
6:35pm - 6:45pm  

10 Minute Conference

 
6:45pm - 6:55pm  

10 Minute Conference

 
6:55pm - 7:05pm  

10 Minute Conference

 
7:05pm - 7:15pm  

10 Minute Conference

 
Robin Rusk
Mason Rusk-Gilmore
7:15pm - 7:25pm  

10 Minute Conference

 
02/21/2019 (Thu.) 3:45pm - 3:55pm  

10 Minute Conference

 
yesenia Valdez
Heidi Rodarte
3:55pm - 4:05pm  

10 Minute Conference

 
Joye Diller
Makayla Diller
4:05pm - 4:15pm  

10 Minute Conference

 
Marissa Garcia
Christopher Owens
4:15pm - 4:25pm  

10 Minute Conference

 
Lorrie Watson
Jaycie Winters
4:25pm - 4:35pm  

10 Minute Conference

 
Peter Fontius
George Fontius
4:35pm - 4:45pm  

10 Minute Conference

 
Deborah Scott
Tristan Hansen
4:45pm - 4:55pm  

10 Minute Conference

 
Elizabeth Ruiz-Almeida
Cristian Corral
4:55pm - 5:05pm  

10 Minute Conference

 
5:35pm - 5:45pm  

10 Minute Conference

 
Brenda Bassett
Ti B.
5:45pm - 5:55pm  

10 Minute Conference

 
Ben Lovins
Brianna Lovins
5:55pm - 6:05pm  

10 Minute Conference

 
Jesus lezcano
Jessus
6:05pm - 6:15pm  

10 Minute Conference

 
Andrea Paulin Colin
Abram Paulin Colin
6:15pm - 6:25pm  

10 Minute Conference

 
Salvador Y Camielle Paniagua
Adriana Paniagua
6:25pm - 6:35pm  

10 Minute Conference

 
Christine Schoneman
Trinity Schoneman
6:35pm - 6:45pm  

10 Minute Conference

 
6:45pm - 6:55pm  

10 Minute Conference

 
Danielle Gillispie
Erin Kester
6:55pm - 7:05pm  

10 Minute Conference

 
Adylenne Varela
Casandra
7:05pm - 7:15pm  

10 Minute Conference

 
Saul Chihuan
Travis Chihuan
7:15pm - 7:25pm  

10 Minute Conference

 


©2019 SignUpGenius.
All Rights Reserved.
Privacy Policy | Home