South Valley Middle School: Platteville, Colorado

Mr. Wolfe: Spring Parent-Teacher Conferences

Sign up here for a 10-minute, one-on-one conference.

Location: South Valley Middle School

Created by:   Bert Aguirre
 
Already signed up? You can change your sign up.

Date (mm/dd/yyyy) Time (EST) Available Slot
02/19/2019 (Tue.) 3:45pm - 3:55pm  

10 Minute Conference

 
Brenda Bassett
Tiriel
3:55pm - 4:05pm  

10 Minute Conference

 
Dj Molina
Robert and Desi
4:05pm - 4:15pm  

10 Minute Conference

 
Leticia Guttirez
Christian Gomez
4:15pm - 4:25pm  

10 Minute Conference

 
Christine Trujillo
Ethan Trujillo
4:25pm - 4:35pm  

10 Minute Conference

 
Shannon Evenson
Tanus Evenson
4:35pm - 4:45pm  

10 Minute Conference

 
Bernadette Garcia
Eric Nevarez
4:45pm - 4:55pm  

10 Minute Conference

 
Lissa Gettman
Brady or trinity ?
4:55pm - 5:05pm  

10 Minute Conference

 
5:35pm - 5:45pm  

10 Minute Conference

 
Juanita Rodriguez
Elijah Rodriguez
5:45pm - 5:55pm  

10 Minute Conference

 
Jacquelin Rollano
Sarahi Rollano
5:55pm - 6:05pm  

10 Minute Conference

 
Sheryl Navarrete
RJ navarrete
6:05pm - 6:15pm  

10 Minute Conference

 
Katy Mendoza
Miguel Mendoza
6:15pm - 6:25pm  

10 Minute Conference

 
6:25pm - 6:35pm  

10 Minute Conference

 
6:35pm - 6:45pm  

10 Minute Conference

 
6:45pm - 6:55pm  

10 Minute Conference

 
6:55pm - 7:05pm  

10 Minute Conference

 
7:05pm - 7:15pm  

10 Minute Conference

 
Tricha Pike
Angelena
7:15pm - 7:25pm  

10 Minute Conference

 
Robin Rusk
Mason Rusk-Gilmore
02/21/2019 (Thu.) 3:45pm - 3:55pm  

10 Minute Conference

 
Peter Fontius
George Fontius
3:55pm - 4:05pm  

10 Minute Conference

 
Kirsten Jimenez
Taeya Jimenez
4:05pm - 4:15pm  

10 Minute Conference

 
Jessica Rosales
Reynaldo
4:15pm - 4:25pm  

10 Minute Conference

 
yesenia Valdez
Heidi Rodarte
4:25pm - 4:35pm  

10 Minute Conference

 
Teri Hansen
Brandon Hansen
4:35pm - 4:45pm  

10 Minute Conference

 
Elizabeth Ruiz-Almeida
Cristian Corral
4:45pm - 4:55pm  

10 Minute Conference

 
Amanda Brave
Treytin brave
4:55pm - 5:05pm  

10 Minute Conference

 
BEN LOVINS
Brianna Lovins
5:35pm - 5:45pm  

10 Minute Conference

 
Jesus Lezcano Sr
jesus Lezcano Jr
5:45pm - 5:55pm  

10 Minute Conference

 
Nathan & Crystal Clark
Anthony Clark
5:55pm - 6:05pm  

10 Minute Conference

 
6:05pm - 6:15pm  

10 Minute Conference

 
Mallissa Cadena
Josiah Maestas
6:15pm - 6:25pm  

10 Minute Conference

 
6:25pm - 6:35pm  

10 Minute Conference

 
Salvador & Camielle Paniagua
Adriana Paniagua
6:35pm - 6:45pm  

10 Minute Conference

 
6:45pm - 6:55pm  

10 Minute Conference

 
6:55pm - 7:05pm  

10 Minute Conference

 
Misty Garcia
Destin McBride
7:05pm - 7:15pm  

10 Minute Conference

 
Adylenne Varela
Casandra
7:15pm - 7:25pm  

10 Minute Conference

 
Wendy Mast
Alaina Mast


©2019 SignUpGenius.
All Rights Reserved.
Privacy Policy | Home