South Valley Middle School: Platteville, Colorado

Mrs. Bullington: Spring Parent-Teacher Conferences

Sign up here for a 10-minute, one-on-one conference.

Location: South Valley Middle School

Created by:   Bert Aguirre
 
Already signed up? You can change your sign up.

Date (mm/dd/yyyy) Time (EST) Available Slot
02/19/2019 (Tue.) 3:45pm - 3:55pm  

10 Minute Conference

 
3:55pm - 4:05pm  

10 Minute Conference

 
4:05pm - 4:15pm  

10 Minute Conference

 
4:15pm - 4:25pm  

10 Minute Conference

 
4:25pm - 4:35pm  

10 Minute Conference

 
4:35pm - 4:45pm  

10 Minute Conference

 
4:45pm - 4:55pm  

10 Minute Conference

 
4:55pm - 5:05pm  

10 Minute Conference

 
5:35pm - 5:45pm  

10 Minute Conference

 
Lorretta Mayer
Taylor Lawrence
5:45pm - 5:55pm  

10 Minute Conference

 
Rachel Ortiz
Zachariah Ortiz
5:55pm - 6:05pm  

10 Minute Conference

 
6:05pm - 6:15pm  

10 Minute Conference

 
Holly Allen
Aidan Brownell
6:15pm - 6:25pm  

10 Minute Conference

 
Tara Pigg
Addison Rose
6:25pm - 6:35pm  

10 Minute Conference

 
6:35pm - 6:45pm  

10 Minute Conference

 
6:45pm - 6:55pm  

10 Minute Conference

 
6:55pm - 7:05pm  

10 Minute Conference

 
7:05pm - 7:15pm  

10 Minute Conference

 
7:15pm - 7:25pm  

10 Minute Conference

 
02/21/2019 (Thu.) 3:45pm - 3:55pm  

10 Minute Conference

 
Sandra Mejia
Kimberlyn Robles Mejia
3:55pm - 4:05pm  

10 Minute Conference

 
Jack Buck
Keegan Buck
4:05pm - 4:15pm  

10 Minute Conference

 
Joye Diller
Makayla Diller
4:15pm - 4:25pm  

10 Minute Conference

 
Lisa Chapman
Blake Chapman
4:25pm - 4:35pm  

10 Minute Conference

 
Marissa Garcia
Christopher Owens
4:35pm - 4:45pm  

10 Minute Conference

 
4:45pm - 4:55pm  

10 Minute Conference

 
Geno Soliz
Anthony Soliz
4:55pm - 5:05pm  

10 Minute Conference

 
Jessica Rosales
Jermain
5:35pm - 5:45pm  

10 Minute Conference

 
5:45pm - 5:55pm  

10 Minute Conference

 
5:55pm - 6:05pm  

10 Minute Conference

 
Christine Schoneman
Trinity Schoneman
6:05pm - 6:15pm  

10 Minute Conference

 
6:15pm - 6:25pm  

10 Minute Conference

 
Andrea Paulin Colin
Abram Paulin Colin
6:25pm - 6:35pm  

10 Minute Conference

 
6:35pm - 6:45pm  

10 Minute Conference

 
jimmy Zamora
darius zamora
6:45pm - 6:55pm  

10 Minute Conference

 
6:55pm - 7:05pm  

10 Minute Conference

 
7:05pm - 7:15pm  

10 Minute Conference

 
7:15pm - 7:25pm  

10 Minute Conference

 
Saul Chihuan
Travis Chihuan


©2019 SignUpGenius.
All Rights Reserved.
Privacy Policy | Home