Women's Sailing Association of Santa Monica Bay

MarinaFest Volunteers

Come represent WSA at our booth at MarinaFest at Burton Chace Park on June 22 & 23. We need 3 to 4 volunteers to work at the booth at various times throughout the weekend.

FREE WSA T-SHIRT FOR ALL VOLUNTEERS to wear at the event and keep. If you ALREADY have a t-shirt, please wear it.

Sign up for as many shifts as you can. We'll be teaching people to tie bowline's, and will be giving away prizes and candy. We will need extra help to setup on Saturday morning, and a little extra help at the end on Sunday to pack up. 

At MarinaFest, there's a boat show, marina tours, tall ships, kid stuff, music, food, vendors and more. It's going to be a fun day, so come out and support WSA. https://www.marinafest.org

 

Created by:   Communications Director
 
Already signed up? You can change your sign up.

Date (mm/dd/yyyy) Location Time (PDT) Available Slot
06/22/2019 (Sat.) Setup at Burton Chace  9:00am - 10:00am  

Setup Saturday (6)

Help with set up.

 
5 of 6 slots filled
Wendy Northup
Whitney Monfalcone
Marsha Vifquain
Lauren Herring
Barbara Morris
  10:00am - 12:00pm  

2 Hour Shifts (includes tear-down) (6)

3-5 Volunteers needed. Sign up for as many shifts as you want.

 
All slots filled
Patricia Rose
Sam Wagner
Kyle Sharp
Lauren Herring
Barbara Morris
Maria Langford Cloyd Milton
12:00pm - 2:00pm  

2 Hour Shifts (includes tear-down) (6)

3-5 Volunteers needed. Sign up for as many shifts as you want.

 
5 of 6 slots filled
Chris Selvage
Laura Underhill
can stay longer if needed
Sam Wagner
Kyle Sharp
Barbara Morris
2:00pm - 4:00pm  

2 Hour Shifts (includes tear-down) (6)

3-5 Volunteers needed. Sign up for as many shifts as you want.

 
5 of 6 slots filled
Laura Underhill
Sam Wagner
Kyle Sharp
Avghi Constantinides
Barbara Morris
4:00pm - 6:30pm  

2 Hour Shifts (includes tear-down) (6)

3-5 Volunteers needed. Sign up for as many shifts as you want.

 
3 of 6 slots filled
Sam Wagner
Kyle Sharp
Barbara Morris
06/23/2019 (Sun.)   9:30am - 11:30am  

2 Hour Shifts (includes tear-down) (6)

3-5 Volunteers needed. Sign up for as many shifts as you want.

 
3 of 6 slots filled
Tracie West
Gail Meikle
Barbara Morris
11:30am - 1:30pm  

2 Hour Shifts (includes tear-down) (6)

3-5 Volunteers needed. Sign up for as many shifts as you want.

 
4 of 6 slots filled
Jane DeLynn
Sadie Johnson
Bill Lasley
Barbara Morris
1:30pm - 3:30pm  

2 Hour Shifts (includes tear-down) (6)

3-5 Volunteers needed. Sign up for as many shifts as you want.

 
3 of 6 slots filled
Barbara Morris
Jana Davis
Christine Pernin
3:30pm - 5:30pm  

2 Hour Shifts (includes tear-down) (6)

3-5 Volunteers needed. Sign up for as many shifts as you want.

 
3 of 6 slots filled
Barbara Morris
Jana Davis
Qin Han


©2019 SignUpGenius.
All Rights Reserved.
Privacy Policy | Terms of Service