SBDS

SBDS Maifest 2019

We look forward to celebrating the end of the school year at SBDS via the Maifest with you.  We're counting on every SBDS member / family to help. There are lots of different ways to help and we really can't do it without you. 

Date: 05/18/2019 (Sat.)

Time: 9:00am - 3:00pm PDT

Created by:   SBDS Volunteers
 
Already signed up? You can change your sign up.

Available Slot

Serve lunch - second shift (45 minutes volunteer credit) (4)

Sat. 12:15pm - 1pm - Pass out food to everyone, ensuring no one takes too much

 
All slots filled
Helmut Schott
Adrian Prantl
Albert Zimmermann
Alexandra Cracraft

Serve ice cream - shift 1 (30 minute volunteer credit) (3)

Sat. 12:30-1pm Scoop and serve ice cream, manage ice cream queue

 
All slots filled
Moon Kyoung Jung
Chang Hyun Lee
Parimal Pitale

Serve ice cream - shift 3 (30 minute volunteer credit) (3)

Sat. 1:30-2pm - Scoop and serve ice cream; manage ice cream queue

 
All slots filled
Maria Urbina
Britta Hofmann
Inga Spiess

Manage Craft Table - shift 2 - 1-2pm (1 hour volunteer credit) (2)

Help children make things at the craft table (Basteltisch)

 
All slots filled
Margarita Kleibel
Valeriya Limberger

Drinks - shift 3 - 12-1pm (1 hour volunteer credit) (2)

Prepare, serve and manage drink station (water and lemonade)

 
All slots filled
Ji Hyun Hong
Kirstie Irwin

Drinks - shift 4 - 1-2pm (1 hour volunteer credit) (2)

Prepare, serve and manage drink station (water and lemonade)

 
All slots filled
Dulcie Lagies
Sook Kuan Chang

Manage potato sack race - shift 2 - 1-2pm (1 hour volunteer credit) (2)

Help children get setup and run in potato sacks

 
All slots filled
Tatjana Schlothauer
Frank Lambrecht

Manage tricycle course - shift 1 - 12-1pm (1 hour volunteer credit) (2)

Help children get set up and go through the bicycle course (activity station)

 
All slots filled
Henrike Siemen
Tatjana Schlothauer

Manage tricycle course - shift 2 - 1-2pm (1 hour volunteer credit) (2)

Help children get set up and go through the bicycle course (activity station)

 

Move picnic tables FRIDAY EVENING (1 hour volunteer credit) (3)

Fri. 8-9pm - Move picnic tables on a roller from the north side of the campus to the south side.

 
All slots filled
Roy Gilboa
Wolfgang Ihloff
Helmut Schott

Pick up Pretzels and Rolls from Esther's German Bakery in Los Altos (1 hour volunteer credit)

Sat. 8am - Pick up the SBDS order of pretzels, pretzel sticks and rolls from Esther's German Bakery in Los Altos and deliver to SBDS by 10am.

 
Wolfgang Ihloff

Lunch Set up - tables, grills, May pole (1 hour volunteer credit) (3)

Sat. 9-10am - Set up tables for lunch, grills, Maibaum, etc

 
All slots filled
Ralf Hoelzer
Lauren Buchholz
Harry Shin

Lunch Set up - food (2 hours volunteer credit) (6)

Sat. 9:30 -11:30am - Prepare food to serve for lunch. Please introduce yourself to the Hospitality lead for Maifest (Nathalie) when you arrive

 
All slots filled
Andreas Fichter
Beatrice Van De Waerdt
Lisa Meier
Rachel Wolford
Iryna Melnykov
Tatjana Schlothauer

Move picnic tables back at the end of the party - Saturday 2pm (45 minutes volunteer credit) (4)

Sat. 2pm-2:45pm - Move the picnic tables on a roller from the south side of the school to the north side.

 
All slots filled
Helmut Schott
Harry Shin
Arasch Lagies
Tillmann Fein

Clean up (1 hour volunteer credit) (10)

Sat. 1:30pm-2:30pm - Pack up remaining food, clean serving tables, clean grills, load cars.

 
All slots filled
Lisa Kiehl
Jochen Eidam (2)
Anke Kalaiah
Rachel Wolford
Nicolas Scherer
Harry Shin
Ji Hyun Hong
Andre Prager
Nova Hessel

Snack table set up & serving (1 hour volunteer credit) (2)

Sat. 9:30am-10:30am - Set up & serve packaged sweets and chips as snacks for the children at the normal "Pause" time

 
All slots filled
Helmut Schott
Ralf Hoelzer

Grill masters (2 hours volunteer credit) (3)

Sat. 11am-1pm - Grill Nuernberger and cook Wiener

 
All slots filled
Uwe Schaefer
Beatrice Van De Waerdt
Jan-Willem van de waerdt
Nova Hessel

Serve lunch - first shift (45 minutes volunteer credit) (6)

Sat. 11:30am-12:15pm - Pass out food to everyone, ensuring no one takes too much

 
All slots filled
Michaela Landrok
Maria Urbina
Angelika Kotopoulis
Helmut Schott
Halina Fiedler
Sonja Brenner

Serve ice cream - shift 2 (30 minute volunteer credit) (3)

Sat. 1-1:30pm - Scoop and serve ice cream, manage ice cream queue

 
All slots filled
Maria Urbina
Nicolas Scherer
Ji Hyun Hong

Supervise Balancing Rope activity - shift 2 - 12:30-1pm (30 minutes volunteer credit)

Help children do the Balancierseilziehen (balancing rope) activity and manage the queue

 
Sonja Brenner

Supervise Balancing Rope activity - shift 3 - 1-1:30pm (30 minutes volunteer credit)

Help children do the Balancierseilziehen (balancing rope) activity and manage the queue

 
Arasch Lagies

Supervise Balancing Rope activity - shift 4 - 1:30-2pm (30 minutes volunteer credit)

Help children do the Balancierseilziehen (balancing rope) activity and manage the queue

 
Maria Urbina

Manage potato sack race - shift 1 - 12-1pm (1 hour volunteer credit) (2)

Help children get setup and run in potato sacks

 
All slots filled
Harry Shin
Csilla Kuehn

Manage Craft table - shift 1 - 12-1pm (1 hour volunteer credit) (2)

Help children make things at the craft table (Basteltisch)

 
All slots filled
Margarita Kleibel
Dulcie Lagies

Parking Management 10-10:30am (30 min volunteer credit) (2)

Guide drivers to safely park on campus

 

Drinks - shift 1 - 10-11am (1 hour volunteer credit) (2)

Prepare, serve and manage drink station (water and lemonade)

 
All slots filled
Claudia Zambon
Lauren Buchholz

Drinks - shift 2 - 11-12pm (1 hour volunteer credit) (2)

Prepare, serve and manage drink station (water and lemonade)

 
All slots filled
Claudia Zambon
Lauren Buchholz

Prize table - shift 1 - 12:30-1pm (30 min volunteer credit)

Hand out small prizes to children who have completed all the activity stations

 
Claudia Zambon

Prize table - shift 2 - 1-1:30pm (30 min volunteer credit)

Hand out small prizes to children who have completed all the activity stations

 
Claudia Zambon

Prize table - shift 3 - 1:30-2pm (30 min volunteer credit)

Hand out small prizes to children who have completed all the activity stations

 
Christoph Spiess
©2019 SignUpGenius.
All Rights Reserved.
Privacy Policy | Terms of Service