Grade 9 Immersion

Student-Led Conferences

Parents,

Please sign up for a time that best suits your schedule.  Please ensure your son/daughter is available at the scheduled time as it will again be student-led.

Location: Room 143-Grade 9 Classroom
185 Hilltop Ave, North Rustico, PE C0A 1X0

Created by:   Kim Arsenault
 
Already signed up? You can change your sign up.

Date (mm/dd/yyyy) Time (ADT) Available Slot
03/07/2019 (Thu.) 5:30pm - 5:50pm  

20 minute student-led conference

 
Peggy Doucette
Hannah Doucette
5:50pm - 6:10pm  

20 minute student-led conference

 
Wendy Gallant
Daphne Gallant
6:10pm - 6:30pm  

20 minute student-led conference

 
Linden Toombs
6:30pm - 6:50pm  

20 minute student-led conference

 
Faye Murphy-Gallant
Abby
6:50pm - 7:10pm  

20 minute student-led conference

 
Betty Gordon
7:10pm - 7:30pm  

20 minute student-led conference

 
Shannon Johnston
Shannon Johnston
7:30pm - 7:50pm  

20 minute student-led conference

 
Sherrie Langley
Brandon Langley
7:50pm - 8:10pm  

20 minute student-led conference

 
Kirsten MacLaine
Emma MacLaine
8:10pm - 8:30pm  

20 minute student-led conference

 
Jodi Gallant
Morgan Fall
03/08/2019 (Fri.) 8:00am - 8:20am  

20 minute student-led conference

 
8:20am - 8:40am  

20 minute student-led conference

 
Kerie Murphy
Katie
8:40am - 9:00am  

20 minute student-led conference

 
Shannon Johnston
Shannon Johnston
9:00am - 9:20am  

20 minute student-led conference

 
Stephen Lowe
Katie Lowe
9:20am - 9:40am  

20 minute student-led conference

 
Lori Ann MacFarlane
Annika
9:40am - 10:00am  

20 minute student-led conference

 
10:00am - 10:20am  

20 minute student-led conference

 
Crystal Doucette
10:20am - 10:40am  

20 minute student-led conference

 
Catherine Kennedy
10:40am - 11:00am  

20 minute student-led conference

 
11:00am - 11:20am  

20 minute student-led conference

 
Sandra Craswell
Lauryn
11:20am - 11:40am  

20 minute student-led conference

 
11:40am - 12:00pm  

20 minute student-led conference

 
12:20pm - 12:40pm  

20 minute student-led conference

 
12:40pm - 1:00pm  

20 minute student-led conference

 
John Murphy
Jayden
1:00pm - 1:20pm  

20 minute student-led conference

 
Sylvia Wyand
1:20pm - 1:40pm  

20 minute student-led conference

 
Kristina Hulton
1:40pm - 2:00pm  

20 minute student-led conference

 
2:00pm - 2:20pm  

20 minute student-led conference

 
Doug Lidstone
2:20pm - 2:40pm  

20 minute student-led conference

 
Emma-Ann Cowans


©2019 SignUpGenius.
All Rights Reserved.
Privacy Policy | Home