2018-19 Confirmation Interviews

2018-19 Confirmation Interview

Dear Candidates for Confirmation in 2019,

Bishop Haines will be confirming teens at St. Mary's Visitation on Saturday, March 23, 2019 at 2:00 p.m.  This sacred anointing completes your initiation into the Catholic Church!  You are commissioned to live the gospel and bring souls to Jesus.  

You have been preparing for Confirmation since you were baptized.  Your family has been your primary source of Catholic formation.  Through the blessings of the Holy Spirit, you grow in deeper union with Jesus.  The Holy Spirit is your advocate to become a saint, to live a holy life and strengthen you for the journey ahead. Many saints before us have shown us what Jesus means by being one with Him.  Explore the saints and their virtues.  One might pick you before you pick one to be your inspiration and guide!

Each teen has his or her own journey, but is never alone.  We walk together as one body in Christ. We support each other in the local and universal Catholic church. 

Please meet with some of our parish members in the SMV ATTIC to share a bit about your faith journey.  You will receive a set of questions to ponder before you attend the 15 minute "interview".  Its a chance for us to get to know you and learn where you are in faith journey. Do not be nervous or worried.  This not a test!

We look forward to meeting you and walking with you on this journey.  It is an honor!

Please call/text me at 262-385-1100 if you need to cancel or change your signup time.   Thank you!

 

Blessings!!

Mrs. Elizabeth Harrison

[email protected]

 

Created by:   Elizabeth Harrison For This Time
 
Already signed up? You can change your sign up.

Date (mm/dd/yyyy) Location Time (CST) Available Slot
08/12/2018 (Sun.) SMV ATTIC  9:00am - 9:15am  

15 minute Interview

 
Taylor Price
9:15am - 9:30am  

15 minute Interview

 
Lizzie Adams
9:30am - 9:45am  

15 minute Interview

 
Emily Adams
9:45am - 10:00am  

15 minute interview

 
Luke Thew
10:00am - 10:15am  

15 minute interview

 
Hailey Tice
10:15am - 10:30am  

15 minute interview

 
Hope Schlosser
10:30am - 10:45am  

15 minute Interview

 
Sophia Willoughby
For Sophia Willoughby
08/19/2018 (Sun.) SMV ATTIC  9:00am - 9:15am  

15 minute Interview

 
Elizabeth Sklenarz
9:15am - 9:30am  

15 minute Interview

 
greg eberle
9:30am - 9:45am  

15 minute Interview

 
9:45am - 10:00am  

15 minute Interview

 
10:00am - 10:15am  

15 minute Interview

 
10:15am - 10:30am  

15 minute Interview

 
Louis Kroog
10:30am - 10:45am  

15 minute Interview

 
Hannah Sportiello
08/26/2018 (Sun.) SMV ATTIC  9:00am - 9:15am  

15 minute Interview

 
Rachel Surges
9:15am - 9:30am  

15 minute Interview

 
Lily Parks
9:30am - 9:45am  

15 minute Interview

 
Samuel Wycklendt
9:45am - 10:00am  

15 minute Interview

 
Natalie Steybe
Natalie Steybe
10:00am - 10:15am  

15 minute Interview

 
Peter Rauh
10:15am - 10:30am  

15 minute Interview

 
Sam Steigerwald
10:30am - 10:45am  

15 minute Interview

 
Dawn Gebhart
for Benjamin McFarlin
09/09/2018 (Sun.) SMV ATTIC  9:45am - 10:00am  

15 minute Interview

 
Elizabeth Harrison For This Time
BOOKED
10/07/2018 (Sun.) SMV ATTIC  9:00am - 9:15am  

15 minute Interview

 
Joe Sazama
9:15am - 9:30am  

15 minute Interview

 
Joshua Mueller
9:30am - 9:45am  

15 minute Interview

 
Annika Fitterer
9:45am - 10:00am  

15 minute Interview

 
Zoe Naylor
10:00am - 10:15am  

15 minute Interview

 
Blake Bautch
10:15am - 10:30am  

15 minute Interview

 
Thomas Harmeyer
10:30am - 10:45am  

15 minute Interview

 
John Magnor
11/11/2018 (Sun.) SMV ATTIC  9:00am - 9:15am  

15 minute Interview

 
Lizzie Wroblewski
9:15am - 9:30am  

15 minute Interview

 
Noah Malloy
9:30am - 9:45am  

15 minute Interview

 
greg eberle
9:45am - 10:00am  

15 minute Interview

 
Drew Parey
10:00am - 10:15am  

15 minute Interview

 
Emily Elfelt
10:15am - 10:30am  

15 minute Interview

 
Annette Malloy
Erin Malloy
10:30am - 10:45am  

15 minute Interview

 
Melanie Tasker
12/16/2018 (Sun.) SMV ATTIC  9:00am - 9:15am  

15 minute Interview

 
Matt McDevitt
9:15am - 9:30am  

15 minute Interview

 
Kathryn Walsh
9:30am - 9:45am  

15 minute Interview

 
Keegan Mihm
9:45am - 10:00am  

15 minute Interview

 
Dan Epple
10:00am - 10:15am  

15 minute Interview

 
John Paul Giampietro
10:15am - 10:30am  

15 minute Interview

 
Peter Rauh
10:30am - 10:45am  

15 minute Interview

 
Maggie Doyle
Attic  10:45am - 11:00am  

added time slot

 
Jenny Fuller
11:00am - 11:15am  

added slots

 
Patrick Schlosser
11:15am - 11:30am  

added time slot

 
Hadley Mueller
11:30am - 11:45am  

added slots

 
Clare Freitag
11:45am - 12:00pm  

added slots

 
issabella konicke
12:00pm - 12:15pm  

added time slots

 
Duncan Patch
1:00pm - 1:15pm  

added slots

 
1:15pm - 1:30pm  

added slots

 
1:30pm - 1:45pm  

added slots

 


©2018 SignUpGenius.
All Rights Reserved.
Privacy Policy | Home