Want no ads? View Plans
Want no ads? View Plans
Flight of the Puffin

FLIGHT OF THE PUFFIN Q&A Sessions

Thank you for your interest in a 20 minute Q&A session with Ann Braden about her new novel THE FLIGHT OF THE PUFFIN.

PLEASE NOTE THE DISCOUNTED FEE PER SESSION
$50 OR proof of purchase for three (3) copies of FLIGHT OF THE PUFFIN. Friendly reminder that you can buy signed copies to ship to you at Bartleby’s.

Use the sign-up below to choose a date and time that works for your class.

Please be sure to indicate your school's name in the "Comment" field.

Ann will be in touch with an invoice for the visit.

For information on ordering discounted copies of FLIGHT OF THE PUFFIN in conjunction with Ann's visit, please email Andrea Cruise at [email protected]

Note: All times are indicated as Eastern Daylight Times.

Location: All times are EDT

Created by:   Ann Braden
 
Already signed up? You can change your sign up.

Date (mm/dd/yyyy EDT) Available Slot
05/03/2021
(Mon. 9:00am - 3:00pm)

9:00 AM- 9:20 AM

20 minute Q&A Session

 
Maureen Hoffman-Wehmeier
Greenwood Middle School

9:30 AM - 9:50 AM

20 minute Q&A Session

 

10:00 AM- 10:20 AM

20 minute Q&A Session

 
Jennifer DeFeo
Broad Rock Middle School

10:30 AM - 10:50 AM

20 minute Q&A Session

 

1:00 PM - 1:20 PM

20 minute Q&A Session

 

1:30 PM - 1:50 PM

20 minute Q&A Session

 

2:00 PM - 2:20 PM

20 minute Q&A Session

 

2:30 PM - 2:50 PM

20 minute Q&A Session

 
05/04/2021
(Tue. 9:00am - 3:00pm)

9:00 AM- 9:20 AM

20 minute Q&A Session

 
Valerie DiLorenzo
Rumsey Hall, 16 grade 5 students

9:30 AM - 9:50 AM

20 minute Q&A Session

 

10:00 AM- 10:20 AM

20 minute Q&A Session

 
Deb Webster
Thank you!

10:30 AM - 10:50 AM

20 minute Q&A Session

 

1:00 PM - 1:20 PM

20 minute Q&A Session

 

1:30 PM - 1:50 PM

20 minute Q&A Session

 

2:00 PM - 2:20 PM

20 minute Q&A Session

 
Danielle Reinhard
Rohrerstown Elementary School - 5th and 6th grade

2:30 PM - 2:50 PM

20 minute Q&A Session

 
Jane Garver
Charlevoix Elementary
05/06/2021
(Thu. 9:00am - 3:00pm)

9:00 AM- 9:20 AM

20 minute Q&A Session

 

9:30 AM - 9:50 AM

20 minute Q&A Session

 

10:00 AM- 10:20 AM

20 minute Q&A Session

 

10:30 AM - 10:50 AM

20 minute Q&A Session

 

1:00 PM - 1:20 PM

20 minute Q&A Session

 
Stephanie Jones
MFL MarMac Middle School

1:30 PM - 1:50 PM

20 minute Q&A Session

 
Hannah Harmes
Werner Elementary School

2:00 PM - 2:20 PM

20 minute Q&A Session

 

2:30 PM - 2:50 PM

20 minute Q&A Session

 
05/11/2021
(Tue. 9:00am - 3:00pm)

9:00 AM- 9:20 AM

20 minute Q&A Session

 
KELLY LIVINGSTON
Magnolia Public School/Gr.7

9:30 AM - 9:50 AM

20 minute Q&A Session

 

10:00 AM- 10:20 AM

20 minute Q&A Session

 
Stephanie Garrett
Mill Pond School

10:30 AM - 10:50 AM

20 minute Q&A Session

 
Rebecca Pflughoeft
McPherson High School

1:00 PM - 1:20 PM

20 minute Q&A Session

 
Lisa Carlson
Media Specialist: Julie Kirchner

1:30 PM - 1:50 PM

20 minute Q&A Session

 
Tricia Lambert
Werner Elementary

2:00 PM - 2:20 PM

20 minute Q&A Session

 
Alicia Gray
Evergreen Elementary

2:30 PM - 2:50 PM

20 minute Q&A Session

 
Laura Aldridge
Durant Road Middle
05/12/2021
(Wed. 9:00am - 3:00pm)

9:00 AM- 9:20 AM

20 minute Q&A Session

 

9:30 AM - 9:50 AM

20 minute Q&A Session

 
Ann DeTurk
Grade 5 Hartland 2 classes of 12-13 5th graders...can both join the same Meet?

10:00 AM- 10:20 AM

20 minute Q&A Session

 

10:30 AM - 10:50 AM

20 minute Q&A Session

 

1:00 PM - 1:20 PM

20 minute Q&A Session

 
Karen McKeown
Northwood Elementary, 2 Fifth Grades- 61 students, Napa, CA

1:30 PM - 1:50 PM

20 minute Q&A Session

 
Tracey Bean
Werner Elementary

2:00 PM - 2:20 PM

20 minute Q&A Session

 

2:30 PM - 2:50 PM

20 minute Q&A Session

 
Patricia Collins
Excited!!
05/17/2021
(Mon. 9:00am - 3:00pm)

9:00 AM- 9:20 AM

20 minute Q&A Session

 
Erica Shook
McPherson High School

9:30 AM - 9:50 AM

20 minute Q&A Session

 
Erin Ackerman
Erin Ackerman - Ferrisburgh Central School VT 5&6 Grade

10:00 AM- 10:20 AM

20 minute Q&A Session

 
Margaret Silver
Columbiana Middle School

10:30 AM - 10:50 AM

20 minute Q&A Session

 

1:00 PM - 1:20 PM

20 minute Q&A Session

 
Kamrin Green
John Rex Charter School

1:30 PM - 1:50 PM

20 minute Q&A Session

 
Melanie Stevens
Noble Middle School

2:00 PM - 2:20 PM

20 minute Q&A Session

 

2:30 PM - 2:50 PM

20 minute Q&A Session

 
Kim Patton
2 4th grade classes and 1 6th grade (Kendra Cochran, Stephanie Konrade, and Jana Moore--all signed up individually)
05/20/2021
(Thu. 9:00am - 3:00pm)

9:00 AM- 9:20 AM

20 minute Q&A Session

 

9:30 AM - 9:50 AM

20 minute Q&A Session

 
Jill Magnuson
Dover-Eyota 4th Grade

10:00 AM- 10:20 AM

20 minute Q&A Session

 
Kristin Beaudet
Griswold Elementary

10:30 AM - 10:50 AM

20 minute Q&A Session

 
Sandi Brann
Phippsburg Elementary School

1:00 PM - 1:20 PM

20 minute Q&A Session

 
Laura Mullen
Wellesley Middle School

1:30 PM - 1:50 PM

20 minute Q&A Session

 
Ashley Sipple-McGraw
Sayre School

2:00 PM - 2:20 PM

20 minute Q&A Session

 
Ashley Sipple-McGraw
Sayre School

2:30 PM - 2:50 PM

20 minute Q&A Session

 
Karissa Crowl
McMeans Junior High
05/24/2021
(Mon. 9:00am - 3:00pm)

9:00 AM- 9:20 AM

20 minute Q&A Session

 
Anne McKinney
This will be two classes from VES, Vermont grades 3-6. 26 students

9:30 AM - 9:50 AM

20 minute Q&A Session

 
Julie Thorp
Sherwood Elementary 77 5th Grade Readers

10:00 AM- 10:20 AM

20 minute Q&A Session

 
Elizabeth Spinella
10-10:20

10:30 AM - 10:50 AM

20 minute Q&A Session

 

1:00 PM - 1:20 PM

20 minute Q&A Session

 

1:30 PM - 1:50 PM

20 minute Q&A Session

 
Emily Roze
Cite Scolaire Internationale

2:00 PM - 2:20 PM

20 minute Q&A Session

 
Carissa Metoyer
Davis Drive Middle School

2:30 PM - 2:50 PM

20 minute Q&A Session

 
Julie Jaeger
7th graders
05/26/2021
(Wed. 9:00am - 3:00pm)

9:00 AM- 9:20 AM

20 minute Q&A Session

 
Kimberly Bower
4th Grade, Kathryn E Cunningham/Canal Point Elementary School

9:30 AM - 9:50 AM

20 minute Q&A Session

 
Sophie Cleghorn
McKelvie Intermediate School

10:00 AM- 10:20 AM

20 minute Q&A Session

 
Stephanie Severson
DaVinci Academy

10:30 AM - 10:50 AM

20 minute Q&A Session

 
Jennifer Merrifield
Falmouth Elementary School

1:00 PM - 1:20 PM

20 minute Q&A Session

 
Alicia Gray
Evergreen Elementary

1:30 PM - 1:50 PM

20 minute Q&A Session

 
Alicia Gray
Evergreen Elementary

2:00 PM - 2:20 PM

20 minute Q&A Session

 
Alicia Gray
Evergreen Elementary

2:30 PM - 2:50 PM

20 minute Q&A Session

 
Sophie Cleghorn
McKelvie Intermediate School
Want no ads? View Plans
Want no ads? View Plans
©2021 SignUpGenius.
All Rights Reserved.
Privacy Policy | Terms of Service  |