Ranch House Live

Ranch House Live 2019

2019 RANCH HOUSE LIVE “OPEN MIC

Performer Signup For Thursday, Friday, and Saturday Evenings

2019 MBOTMA August Festival

What – Ranch House Live is an informal open mic.  This is a chance for you and your friends to put together a few tunes to perform on the Ranch House Live stage.  The idea is to strut your bluegrass, old time, or related stuff in a casual and laid back environment.  The emphasis is on friends, fun, and good music, not perfection. The sets will be 25 minutes, allowing for a 5-minute emcee and setup time between sets.  Please note - the final slot of the evening is not limited to 25 minutes.  You can play as long as you want, up until the Ranch House closes if you wish and the RHL Coordinator agrees.

Where – Ranch House Live is held in the El Rancho Mañana Campground & Riding Stables main Ranch House (campground office) located near the main entrance to El Rancho Mañana. It will be held Thursday through Saturday from 7PM to midnight.

Advance sign up to perform - Using Signup Genius, have the leader of your group create a profile.  Enter a name for your group, like "Blue Canoe," etc. Also include a mobile phone number if possible for contact at the campgrounds. This number will be seen by the RHL Coordinator only.  Please sign up for only one time slot to give other folks a chance.

If you check back on the day before the festival and slots are available, then you may sign up for a second slot.  If you sign up for more than two slots without entering a comment to explain why it should be allowed, the RHL Coordinator reserves the right to delete the extra(s).  You will be contacted at the phone number associated with your signup to choose which slot(s) will be deleted.

On-site sign up to perform - Sign up for any open stage times at the Ranch House after 6:00PM.  An updated Schedule will be near the stage no later than 6:00PM each evening.  Please sign up for only one time slot to give other folks a chance.

The 8:00 and 11:00 slots each night are reserved for sign up at the Ranch House after 6:00PM on Thursday. 

Responsibilities - The RHL Coordinator will be the emcee and sound technician.

In the unlikely event that a empty spot occurs in the schedule, a group may go over its time limit or start early as directed by the RHL Coordinator. Otherwise please respect the 25 minute limits. Any scheduling or equipment problems should be reported to the RHL Coordinator, Doug Chasar, 612.802.0833.

Created by:   RHL Coordinator
 
Already signed up? You can change your sign up.

Date (mm/dd/yyyy) Time (CDT) Available Slot
08/08/2019 (Thu.) 7:00pm - 7:25pm  

Thursday 7:00

25 minutes

 
Sloughgrass Olesen
Sloughgrass
7:30pm - 7:55pm  

Thursday 7:30

25 minutes

 
Todd Moser
8:30pm - 8:55pm  

Thursday 8:30

25 minutes

 
Rick Anderson
Switched At Birth
9:00pm - 9:25pm  

Thursday 9:00

25 minutes

 
Wil Kelley
Kelly's Korner
9:30pm - 9:55pm  

Thursday 9:30

25 minutes

 
Bob Estes
Bob Estes & Kristin Kornkven
10:00pm - 10:25pm  

Thursday 10:00

25 minutes

 
The Usual Suspects
10:30pm - 10:55pm  

Thursday 10:30

25 minutes

 
Mabel & Me
11:30pm - 11:55pm  

Thursday 11:30

25 minutes

 
The Wadsworths
The Wadsworths are back!
08/09/2019 (Fri.) 7:00pm - 7:25pm  

Friday 7:00

25 minutes

 
Tim And Cindy Roggenkamp
7:30pm - 7:55pm  

Friday 7:30

25 minutes

 
Michael And Mabel
8:30pm - 8:55pm  

Friday 8:30

25 minutes

 
Jay Bird Krispy Taters
9:00pm - 9:25pm  

Friday 9:00

25 minutes

 
Trampled By Tardigrades
9:30pm - 9:55pm  

Friday 9:30

25 minutes

 
Biscuit Boys
Biscuit Boys and guests
10:00pm - 10:25pm  

Friday 10:00

25 minutes

 
Rusty Playground And Friends
Ryan Bloch
10:30pm - 10:55pm  

Friday 10:30

25 minutes

 
Double Down Daredevils
11:30pm - 11:55pm  

Friday 11:30

25 minutes

 
Cold Spring Hot Club
08/10/2019 (Sat.) 7:00pm - 7:25pm  

Saturday 7:00

25 minutes

 
Larry Lenzen
Larry and the Bobcats
7:30pm - 7:55pm  

Saturday 7:30

25 minutes

 
Blue Groove
8:30pm - 8:55pm  

Saturday 8:30

25 minutes

 
9:00pm - 9:25pm  

Saturday 9:00

25 minutes

 
Roger Anderson
Three Day Drunk
9:30pm - 9:55pm  

Saturday 9:30

25 minutes

 
Rusty Debris
The Last Responders
10:00pm - 10:25pm  

Saturday 10:00

25 minutes

 
Yellow House Road
The Robinson Family (Father & Son) Band
10:30pm - 10:55pm  

Saturday 10:30

25 minutes

 
John Vincent
Honky Tonk John
11:30pm - 11:55pm  

Saturday 11:30

25 minutes

 
Dale Gruber and the Nobodies


©2019 SignUpGenius.
All Rights Reserved.
Privacy Policy | Terms of Service