Kickoff Ranch House Live

2019 Kickoff Jam Ranch House Live

2019 RANCH HOUSE LIVE “OPEN MIC

Performer Signup For BOTH Friday and Saturday Evenings

2019 MINNESOTA KICKOFF JAM

New as of 2019 - With the elimination of Main Stage performances, Ranch House Live will be the only "stage" available for MBOTMA Member Bands. Email will be sent to all of the registered Member Bands giving them first choice of the time slots until May 10th.  After that, the passcode protection on this page will be removed, email will be sent to prior performers, and a link will be added to the Kickoff Jam page at minnesotabluegrass.org.

Other news - Shawn Sullivan, of KBEK in Braham, MN, wants to broadcast the Friday night Ranch House Live performances.  Details and logistics are being worked out.  What a great opportunity for Member Bands!

What – Ranch House Live is an informal open mic.  This is a chance for you and your friends to put together a few tunes to perform on the Ranch House Live stage.  The idea is to strut your bluegrass, old time, or related stuff in a casual and laid back environment.  The emphasis is on friends, fun, and good music, not perfection. The sets will be 25 minutes, allowing for a 5-minute emcee and setup time between sets.

Where – Ranch House Live is held in the El Rancho Mañana Campground & Riding Stables main Ranch House (campground office) located near the main entrance to El Rancho Mañana. It will be held both Friday and Saturday evenings from 8PM to midnight.

Advance sign up to perform - Using Signup Genius, have the leader of your group create a profile.  Enter a name for your group, like "Blue Canoe," etc. Also include a mobile phone number if possible for contact at the campgrounds. This number will be seen by the RHL Coordinator only.  Please sign up for only one time slot to give other folks a chance.

If you check back on the day before the festival and slots are available, then you may sign up for a second slot.  If you sign up for more than two slots without entering a comment to explain why it should be allowed, the RHL Coordinator reserves the right to delete the extra(s).  You will be contacted at the phone number associated with your signup to choose which slot(s) will be deleted.

On-site sign up to perform - Sign up for any open stage times at the Ranch House after 5:30PM.  The 6:30, 8:30, and 10:30 slots on Saturday are only availabe for sign up at the Ranch House.  An updated Schedule will be near the stage no later than 6:30PM each evening.  Please sign up for only one time slot to give other folks a chance.

Responsibilities - The RHL Coordinator will be the emcee and sound technician.

In the unlikely event that a dead spot occurs in the schedule, a group may go over its time limit or start early. Otherwise please respect the 25 minute limits. Any scheduling or equipment problems should be reported to the RHL Coordinator, Doug Chasar, 612.802.0833.

 

 

Location: ERM Ranch House

Created by:   RHL Coordinator
 
Already signed up? You can change your sign up.

Date (mm/dd/yyyy) Time (CDT) Available Slot
05/31/2019 (Fri.) 6:00pm - 6:25pm  

6:00 Friday

25 minutes

 
6:30pm - 6:55pm  

6:30 Friday

25 minutes

 
7:00pm - 7:25pm  

7:00 Friday

25 minutes

 
Wil Kelley
Kelley's Korner
7:30pm - 7:55pm  

7:30 Friday

25 minutes

 
Larry Lenzen
Larry & the Bobcats
8:00pm - 8:25pm  

8:00 Friday

25 minutes

 
Roger Fink
Harper's Chord - New MBOTMA member band
8:30pm - 8:55pm  

8:30 Friday

25 minutes

 
Blue Groove
Blue Groove
9:00pm - 9:25pm  

9:00 Friday

25 minutes

 
Double Down Daredevils
9:30pm - 9:55pm  

9:30 Friday

25 minutes

 
Mark Rubbert
The Hacklewrappers
10:00pm - 10:25pm  

10:00 Friday

25 minutes

 
Syd 'n Friends
10:30pm - 10:55pm  

10:30 Friday

25 minutes

 
JOE AND FRIENDS
11:00pm - 11:25pm  

11:00 Friday

25 minutes

 
Roger Anderson
11:30pm - 12:00am  

11:30 Friday

25+ minutes (until closing time)

 
Cold Spring Hot Club
06/01/2019 (Sat.) 6:00pm - 6:25pm  

6:00 Saturday

25 minutes

 
Nancy Ebel
Group name: Random Road
7:00pm - 7:25pm  

7:00 Saturday

25 minutes

 
Lew Tousugnant
Bottom Dwellers
7:30pm - 7:55pm  

7:30 Saturday

25 minutes

 
Janet Cobus
The Seldom Herd Bluegrass Band
8:00pm - 8:25pm  

8:00 Saturday

25 minutes

 
Lloyd Wallin
Doc Wallin Live
9:00pm - 9:25pm  

9:00 Saturday

25 minutes

 
Tom Peschges
Mabel and Me
9:30pm - 9:55pm  

9:30 Saturday

25 minutes

 
Usual Suspects
10:00pm - 10:25pm  

10:00 Saturday

25 minutes

 
Tom Furrer
FlattGrass
11:00pm - 11:25pm  

11:00 Saturday

25 minutes

 
Julie Kittleson
11:30pm - 12:00am  

11:30 Saturday

25+ minutes (until closing time)

 
David Robinson
David Robinson


©2019 SignUpGenius.
All Rights Reserved.
Privacy Policy | Terms of Service