Want no ads? View Plans
Want no ads? View Plans
Rolla Alzheimer's Committee

2021 Rolla Walk Sign Up

Hey everyone! We have a list of volunteer options available for walk day and would love for you to please review the available slots below and click on the button to sign up. Thank you!

Created by:   Julie Felan
 
Already signed up? You can change your sign up.

Available Slot

Pre-Walk [9:45-10:30] - Registration Table [45mins] (5)

You will help individuals get registered for the walk

 
2 of 5 slots filled
Kristie Parsons
Jane Haskell

Pre-Walk [9:45-10:30] Flower Assembly and Handout [45mins] (4)

You will put 5 flowers together at a time and make sure participants that have registered pick-up a flower.

 

Pre-Walk [8:00-10:00] Lake Set up [2 hours] (100)

This job will include multiple tasks to be designated out. It will include set up of signs and tables around the lake as well as flags, decorations, and straw bale picture set up.at the entrance

 

During Walk [11:00-11:40] Cheerleaders[40mins] (8)

Wear your purple and bring your pom poms and cow bells to cheer people in as they complete the walk

 

During & Post walk [10:00-12:00] Cooking/food handout [2 hours] (3)

You would be cooking the hotdogs and pre-wrapping them in foil for participants to pick-up. While the other person will make sure participants pick up a bag of chips.

 
1 of 3 slots filled
Jane Haskell
I am cking with some friends to see if they can help. Will let you know.

During/Post walk [10:15-12:00] Media/Video [1 hour and 45mins]] (2)

We would love you to capture all parts of the day from beginning to end

 

Pre-Walk [9:45-10:30] Kid Booth pick-up [45mins] (2)

We will need you to make sure kids pick up their drawstring bags of goodies at the gazebo

 
All slots filled
Debbie Storie
Paula Martin

During Walk [10:45-11:30] Water table [40mins]

Along the walk we need a volunteer to restock water as it is picked up by participants

 

During Walk [10:45-11:30] Bubble/Radio Table [40 mins]

We need your help in refilling the bubbles and making sure the stereo continues to play family friendly music

 

During Walk [10:45-11:30] Artwork Table [40mins]

We will need you to sanitize spray bottles of paint after they are used with each individual as they create a unique painting along the walk path

 

Pre-Walk [9:30-10:00] Yard Stick Set up [30mins] (3)

We will need you to place yardsticks within a reasonable distance from each other in the gathering area and staple 8x11 papers with team names onto them

 
1 of 3 slots filled
Roxann Kelly

All Day Floater- [8:00-12:00] [4 hours] (20)

To be assigned to any job that we need extra help with

 
1 of 20 slots filled
Roxann Kelly

Post walk [noon-1:30] Tear down and load [1/1//2 hours] (100)

As the day ends we will need you to help get things taken down and loaded up

 
Want no ads? View Plans
Want no ads? View Plans
©2021 SignUpGenius.
All Rights Reserved.
Privacy Policy | Terms of Service  |