Want no ads? View Plans
Want no ads? View Plans
LIFT Supplier's Night Volunteers

LIFT Supplier's Night 2019

 Volunteer Sign-up Sheet for LIFT Suppliers Night on November 21, 2019 and LIFT Scholarship Fundraising Golf Tournament on November 20, 2019  

At Suppliers Night, volunteers will be assisting attendees and suppliers with signing in, getting name tags, and directing them where to go for the different events throughout the day.  They will also help with set up of the registration desk in the morning and clean-up of the registration desk in the evening. 

For the Golf Tournament, volunteers will be assisting at Registration, in the meeting room where needed or at the bays with special contests, like the Hole in One.

Any and all help is greatly appreciated.  

Questions?  Contact Madalyn Thibodeaux Broussard at 337-298-8988 or e-mail: [email protected]

 

Created by:   Madalyn Thibodeaux
 
Already signed up? You can change your sign up.

Date (mm/dd/yyyy) Location Time (CST) Available Slot
11/20/2019 (Wed.) LIFT Golf Tournament 12:00pm - 4:00pm  

12 pm - 4 pm (8)

 
7 of 8 slots filled
Genevie Alejandro
Viviana Rushton
Jordan Bergloff
Cecilie OGara
Sherrill Gelsomino
Donna Henry
Jodi Howard
11/21/2019 (Thu.) LIFT Supplier's Night 8:00am - 10:00am  

2 Hour Volunteer (4)

 
3 of 4 slots filled
Cecilie OGara
Andre' Fischesser
Ann Schultheis
I can help before the technical sessions begin
8:00am - 8:00pm  

All Day Volunteer (4)

 
9:00am - 11:00am  

2 Hour Volunteer (8)

 
5 of 8 slots filled
Sara Sevy
Morgan Murphy
Ayodeji Adeniyi
Richard Clubine
Uijeong An
10:00am - 12:00pm  

2 Hour Volunteer (8)

 
5 of 8 slots filled
Benton Genus
Samitha Panangala
Jordan Bergloff
Jessica Ramirez
Cierra Williams
11:00am - 1:00pm  

2 Hour Volunteer (8)

 
3 of 8 slots filled
Sara Sevy
Wyatt Edenfield
Richard Clubine
12:00pm - 2:00pm  

2 Hour Volunteer (8)

 
3 of 8 slots filled
Jordan Bergloff
David HALE
Sara Menard
1:00pm - 3:00pm  

2 Hour Volunteer (8)

 
5 of 8 slots filled
Randy Coffman
Genevie Alejandro
May need to leave for 15 minutes to set up our booth.
Lezlie WALLER
May need to leave 15 min early to set up booth
Samitha Panangala
Richard Clubine
2:00pm - 4:00pm  

2 Hour Volunteer (6)

 
All slots filled
Jean London
Jordan Bergloff
Layton Carson
Monica Tomlinson
Brenda Hemmings
Mario Martinez
3:00pm - 5:00pm  

2 Hour Volunteer (6)

 
All slots filled
Sherrill Gelsomino
Joanna Sissons
Cristina Lang
David Dickey
Where do we meet?
Adriana Muniz
Kristen Bernet
4:00pm - 6:00pm  

2 Hour Volunteer (6)

 
3 of 6 slots filled
Jordan Bergloff
Mindy Davila
Gabrielle Scott
5:00pm - 7:00pm  

2 Hour Volunteer (6)

 
2 of 6 slots filled
Sherrill Gelsomino
Jenna Seachman
6:00pm - 8:00pm  

2 Hour Volunteer (6)

 
2 of 6 slots filled
Jordan Bergloff
JO ANN CRYE
Want no ads? View Plans
Want no ads? View Plans


©2019 SignUpGenius.
All Rights Reserved.
Privacy Policy | Terms of Service