LIFT Supplier's Night Volunteers

LIFT Supplier's Night 2018

 VOLUNTEER SIGN UP SHEET FOR LIFT SUPPLIER'S NIGHT October 18, 2018

Volunteers will be assisting attendees and suppliers with signing in, getting name tags, and directing them where to go for the different events.  They will also help with set up of the registration desk in the morning and clean-up of the registration desk in the evening.  In general we need 4 to 6 volunteers every 2 hour shift.  The 10 AM - 3 PM shifts need the most help.  

Questions?  Contact: Madalyn Thibodeaux Broussard at 337-298-8988
or e-mail: [email protected]

 

Created by:   Madalyn Thibodeaux
 
Already signed up? You can change your sign up.

Date (mm/dd/yyyy) Location Time (CDT) Available Slot
10/17/2018 (Wed.) LIFT Golf Tournament  8:00am - 4:00pm  

8:00am-4:00pm (8)

 
5 of 8 slots filled
Alexis Dickey
Trey Welch
David Hale
Deana Phillips
Jessica Coco
10/18/2018 (Thu.) LIFT Supplier's Night   8:00am - 10:00am  

2 Hour Volunteer (4)

 
2 of 4 slots filled
Alexis Dickey
Trey Welch
8:00am - 8:00pm  

All Day Volunteer (4)

 
9:00am - 11:00am  

2 Hour Volunteer (8)

 
10:00am - 12:00pm  

2 Hour Volunteer (8)

 
11:00am - 1:00pm  

2 Hour Volunteer (8)

 
12:00pm - 2:00pm  

2 Hour Volunteer (8)

 
1 of 8 slots filled
Cindy Soliday
1:00pm - 3:00pm  

2 Hour Volunteer (8)

 
1 of 8 slots filled
Louis Edmond
2:00pm - 4:00pm  

2 Hour Volunteer (6)

 
3:00pm - 5:00pm  

2 Hour Volunteer (6)

 
1 of 6 slots filled
Louis Edmond
4:00pm - 6:00pm  

2 Hour Volunteer (6)

 
5:00pm - 7:00pm  

2 Hour Volunteer (6)

 
6:00pm - 8:00pm  

2 Hour Volunteer (6)

 
1 of 6 slots filled
Gabrielle Scott


©2018 SignUpGenius.
All Rights Reserved.
Privacy Policy | Home