Want no ads? View Plans
Want no ads? View Plans
8th Grade Photo Fundraiser

Photo Sessions

We are excited to bring to the SJV School Community the FIRST EVER 8th Grade Photo Fundraiser!!  Miss Toporek, a familiar face to all of us, our FAVORITE SJV gym teacher, AND an amazing professional photographer, has graciously agreed to offer her many years of experience towards this project.

In an effort to maximize the Photo Sessions for the SJV School Community, we have decided to offer only TWO packages instead of the original THREE that were originally presented.  

Package ONE ($25) will be for an INDIVIDUAL only.  The 15 minute session will take place at SJV on/near the stairs of the church.  Up to 15 of the best edited photos will be emailed to you.

Package TWO ($100) will be for a Family/Extended Family/Group of Friends.  The 30 minute session will take place at Merrill Park near the bridge (by the animals). Easiest access is to take Fairview Avenue off of New Dover Road.  Up to 25 of the best edited photos will be emailed to you.  

After you sign up, please send your full payment into school.  Payments need to be in prior to your scheduled session.  Please make all checks payable to "St.  John Vianney School," and send into school to Sandi Chiera c/o Dylan Chiera - 8B.  

NOTE:  Please make sure your correct email is listed.  Your edited photos will be delivered to the provided email.  Additionally, weather issues will be addressed accordingly.  

PLEASE SHOW UP TO YOUR SCHEDULED SESSION 5-10 minutes early.

If you have any questions, please do not hesitate to reach out to Sandi Chiera via email at [email protected]  

Thank you for your continuted support of SJV and the Class of 2021!! 

Created by:   Sandra Chiera
 
Already signed up? You can change your sign up.

Date (mm/dd/yyyy) Location Time (EST) Available Slot
11/27/2020 (Fri.) Merrill Park  10:00am - 10:30am  

30 Minutes GROUP Session

 
Danielle Sangiuliano
Vincenzo Sangiuliano
10:30am - 11:00am  

30 Minutes GROUP Session

 
Mary Kaplonski
11:00am - 11:30am  

30 Minutes GROUP Session

 
11:30am - 12:00pm  

30 Minutes GROUP Session

 
1:00pm - 1:30pm  

30 Minutes GROUP Session

 
Cynthia Costello
1:30pm - 2:00pm  

30 Minutes GROUP Session

 
2:30pm - 3:00pm  

30 Minutes GROUP Session

 
Cathy Carroll
3:00pm - 3:30pm  

30 Minutes GROUP Session

 
3:30pm - 4:00pm  

30 Minutes GROUP Session

 
11/30/2020 (Mon.) SJV  2:30pm - 2:45pm  

15 Minutes Individual Session

 
Mary Kaplonski
Margie Kaplonski
2:45pm - 3:00pm  

15 Minutes Individual Session

 
Mary Kaplonski
Victoria Kaplonski
3:00pm - 3:15pm  

15 Minutes Individual Session

 
Lisa Orlowski
Alyssa 5A
3:15pm - 3:30pm  

15 Minutes Individual Session

 
Keira Oneill
3:30pm - 3:45pm  

15 Minutes Individual Session

 
3:45pm - 4:00pm  

15 Minutes Individual Session

 
Rosa Perez Nunez
Leah Nunez
12/02/2020 (Wed.) SJV  2:30pm - 2:45pm  

15 Minutes Individual Session

 
3:00pm - 3:15pm  

15 Minutes Individual Session

 
Cynthia Costello
Cole
3:15pm - 3:30pm  

15 Minutes Individual Session

 
Rose Marie Stadtmiller
Amanda Stadtmiller
3:30pm - 3:45pm  

15 Minutes Individual Session

 
Jennifer Grasso
*reminder
3:45pm - 4:00pm  

15 Minutes Individual Session

 
Jennifer Grasso
*reminder
12/04/2020 (Fri.) SJV  2:30pm - 2:45pm  

15 Minutes Individual Session

 
2:45pm - 3:00pm  

15 Minutes Individual Session

 
Daniel Wasilczuk
3:00pm - 3:15pm  

15 Minutes Individual Session

 
3:15pm - 3:30pm  

15 Minutes Individual Session

 
Massimo Mansueto
3:30pm - 3:45pm  

15 Minutes Individual Session

 
Regina Smolar
3:45pm - 4:00pm  

15 Minutes Individual Session

 
Regina Smolar
12/06/2020 (Sun.) Merill Park  10:00am - 10:30am  

30 Minutes GROUP Session

 
10:30am - 11:00am  

30 Minutes GROUP Session

 
11:00am - 11:30am  

30 Minutes GROUP Session

 
Erin Cerchio
11:30am - 12:00pm  

30 Minutes GROUP Session

 
Sandra Chiera
Merrill Park  1:00pm - 1:30pm  

30 Minutes GROUP Session

 
Jennifer Grasso
Grasso
1:30pm - 2:00pm  

30 Minutes GROUP Session

 
Letty Roczey
2:00pm - 2:30pm  

30 Minutes GROUP Session

 
2:30pm - 3:00pm  

30 Minutes GROUP Session

 
Malinda Chin
3:00pm - 3:30pm  

30 Minutes GROUP Session

 
3:30pm - 4:00pm  

30 Minutes GROUP Session

 
Katie Schmidt
Want no ads? View Plans
Want no ads? View Plans
©2020 SignUpGenius.
All Rights Reserved.
Privacy Policy | Terms of Service  |  Do not sell my info