Movin for Mallory Spinathon

Movin' for Mallory Spinathon Benefitting Team Cystic Fibrosis, November 23, 2018

If  you are participating in the Movin' for Mallory Spinathon as an individual rider or want to ride beyond your team's hour, please select the times(s) you would like to spin below.  We have almost 150 time slots to fill!  How long can you spin???

  • $60 for one hour of spin
  • $250 for up to 12 hours of spin

If you have stumbled upon this and would like more information about the Spinathon or would like to participate, please go to www.movinformallory.org  Thanks! 

Date: 11/23/2018 (Fri.)

Location: Henry's Bicycle Shop
15 Polly Drummond Shopping Center, Newark, DE 19711

Created by:   Movin for Mallory Team
 
Already signed up? You can change your sign up.

Time (EST) Available Slot
9:00am - 10:00am  

Hour of Spin (12)

60 minutes of spinning to help cure CF!

 
5 of 12 slots filled
Kathi Peeke
Caroline Peeke
Rob Naylor
Joe Rappa
Bill Batchelor
10:00am - 11:00am  

Hour of Spin (12)

60 minutes of spinning to help cure CF!

 
2 of 12 slots filled
Lynette Grabowski
Bill Batchelor
11:00am - 12:00pm  

Hour of Spin (12)

60 minutes of spinning to help cure CF!

 
1 of 12 slots filled
Lynette Grabowski
12:00pm - 1:00pm  

Hour of Spin (12)

60 minutes of spinning to help cure CF!

 
8 of 12 slots filled
Brian Kraszewski
Bob & Marilyn Smith (2)
Rob and Sandy (2)
The Pitneys
Scott Silver
Susan Silver
Eric Smith
1:00pm - 2:00pm  

Hour of Spin (12)

60 minutes of spinning to help cure CF!

 
All slots filled
NHS/LPA Holloway (6)
Police Unity Tour Chapter 9 (6)
2:00pm - 3:00pm  

Hour of Spin (12)

60 minutes of spinning to help cure CF!

 
3 of 12 slots filled
Bill Batchelor
Jill Pagliei
Ken Cox
3:00pm - 4:00pm  

Hour of Spin (12)

60 minutes of spinning to help cure CF!

 
2 of 12 slots filled
Bill Batchelor
Jill Pagliei
4:00pm - 5:00pm  

Hour of Spin (12)

60 minutes of spinning to help cure CF!

 
2 of 12 slots filled
Becca Rudy
Rebecca Lewandowski
Ready to rock it!
5:00pm - 6:00pm  

Hour of Spin (12)

60 minutes of spinning to help cure CF!

 
6 of 12 slots filled
Sunday Funday (5)
Bill Batchelor
6:00pm - 7:00pm  

Hour of Spin (12)

60 minutes of spinning to help cure CF!

 
7 of 12 slots filled
Chip Nippert
Rachel Strickland
Kevin Claus (3)
Claus Fam
Bill Batchelor
John Paul Travis
7:00pm - 8:00pm  

Hour of Spin (12)

60 minutes of spinning to help cure CF!

 
2 of 12 slots filled
Chip Nippert
Rachel Strickland
8:00pm - 9:00pm  

Hour of Spin (12)

60 minutes of spinning to help cure CF!

 
3 of 12 slots filled
Kerri Steck
Bill Batchelor
Jill Pagliei
9:00pm - 10:00pm  

Hour of Spin (12)

60 minutes of spinning to help cure CF!

 
7 of 12 slots filled
Kerri Steck
Patrick Wiwel
Scott Rudy
Brian Kraszewski
Kevin Claus
Bill Batchelor
Jill Pagliei


©2018 SignUpGenius.
All Rights Reserved.
Privacy Policy | Home