Down Syndrome Family Connection

Photo Sessions for 2020 DSFC Calendar

Be part of DSFC's 12th "Beautiful Faces, Extraordinary Lives" calendar!  Dates for photo sessions will be May 23rd and 25th;  see times on sign-up below. Photos will be taken by Kacy Poore, a recent IU grad and amazing natural light photographer.

Photo sessions will be held at Karst Farm Park, 2450 S. Endwright Rd., Bloomington (near the Monroe Co. Fairgrounds where we hold the Buddy Walk). Please come to the Commons area, near the entrance to the park - see park map at this link. Models can dress in a favorite outfit of any style; our theme will be "my favorite thing" - if you'd like, bring a small prop/favorite object… favorite book, sport, hobby, flower, toy, book, photo of a favorite person, etc.

Photos will be taken outside and may be both close-up and full body. Models should come dressed and ready for photos - sessions will only be 10 minutes per model, so we will move quickly and need everyone to be on time.

Please sign up for your time slot ASAP, spaces are first come, first served.

By signing up, you are agreeing to allow Down Syndrome Family Connection to use the photos of the model in the 2020 "Beautiful Faces, Extraordinary Lives" calendar and in other DSFC materials/website/social media as deemed appropriate by the DSFC Board of Directors.  You are also agreeing to allow Kacy Poore to use the photos in her website portfolio (kacypoorephotography.com), on social media, or in promotional materials as a representation of her work. Only first names will be used if names are needed in any of these circumstances.

Contact Rosalie Sherwood if you have questions, at [email protected] or 812.325.0538.  Thanks!

Location: Karst Farm Park
2450 S Endwright Rd, Bloomington, IN 47403

Created by:   Rosalie Sherwood
 
Already signed up? You can change your sign up.

Date (mm/dd/yyyy) Time (EDT) Available Slot
05/23/2019 (Thu.) 4:00pm - 4:10pm  

10 Minute Photo Session

 
Hannah Founds
4:10pm - 4:20pm  

10 Minute Photo Session

 
Mason Hayes
4:20pm - 4:30pm  

10 Minute Photo Session

 
Shelly Hackett
4:30pm - 4:40pm  

10 Minute Photo Session

 
Logan Pipher
4:40pm - 4:50pm  

10 Minute Photo Session

 
Noah Lapenta Stout
4:50pm - 5:00pm  

10 Minute Photo Session

 
Paisley Ratkovich
5:00pm - 5:10pm  

10 Minute Photo Session

 
Landon Lewis
5:10pm - 5:20pm  

10 Minute Photo Session

 
Gia Corbin
5:20pm - 5:30pm  

10 Minute Photo Session

 
Brianna Galyan
5:30pm - 5:40pm  

10 Minute Photo Session

 
Allison Lunn
5:40pm - 5:50pm  

10 Minute Photo Session

 
Kyla Skeens
5:50pm - 6:00pm  

10 Minute Photo Session

 
Molly Bunde
6:00pm - 6:10pm  

10 Minute Photo Session

 
Liam O'Connor
Liam
6:10pm - 6:20pm  

10 Minute Photo Session

 
Madalyn Reynolds
6:20pm - 6:30pm  

10 Minute Photo Session

 
Camilla Guadalupe Leon Viveros
Family is Spanish speaking.
6:30pm - 6:40pm  

10 Minute Photo Session

 
Caroline Conner
6:40pm - 6:50pm  

10 Minute Photo Session

 
Gus Tayloe
6:50pm - 7:00pm  

10 Minute Photo Session

 
7:00pm - 7:10pm  

10 Minute Photo Session

 
7:10pm - 7:20pm  

10 Minute Photo Session

 
7:20pm - 7:30pm  

10 Minute Photo Session

 
Fiona O'Connor
7:30pm - 7:40pm  

10 Minute Photo Session

 
Emma Shaw
Emma Shaw
7:40pm - 7:50pm  

10 Minute Photo Session

 
kathleen neese
Mike Woods
7:50pm - 8:00pm  

10 Minute Photo Session

 
Justin Lovell
05/25/2019 (Sat.) 4:00pm - 4:10pm  

10 Minute Photo Session

 
Heather Tuttle
4:05pm - 4:10pm  

10 Minute Photo Session

 
Rebekah Collier
4:10pm - 4:20pm  

10 Minute Photo Session

 
Rebecca Johnson
4:20pm - 4:30pm  

10 Minute Photo Session

 
Mindy Groff
Eli Babbitt
4:30pm - 4:40pm  

10 Minute Photo Session

 
Mindy Groff
Samuel Babbitt
4:40pm - 4:50pm  

10 Minute Photo Session

 
Addilynn Coffman
4:50pm - 5:00pm  

10 Minute Photo Session

 
Kimberly Mitchell
5:00pm - 5:10pm  

10 Minute Photo Session

 
Betsy Higgins
5:10pm - 5:20pm  

10 Minute Photo Session

 
Bowen Cassidy
5:20pm - 5:30pm  

10 Minute Photo Session

 
Adalynn Terrell
5:30pm - 5:40pm  

10 Minute Photo Session

 
5:40pm - 5:50pm  

10 Minute Photo Session

 
Julie Hack
Jakob Hack
5:50pm - 6:00pm  

10 Minute Photo Session

 
Adam Shahadey
6:00pm - 6:10pm  

10 Minute Photo Session

 
Tenia Pence
Klayton Pence He can be difficult at times
6:10pm - 6:20pm  

10 Minute Photo Session

 
Kenzo Suzuki
Rescheduling here. Trying to find a consecutive slots with Addilynn Coffman
6:20pm - 6:30pm  

10 Minute Photo Session

 
Addilynn Coffman
Rescheduling. Consecutive slots with Kenzo Suzuki
6:30pm - 6:40pm  

10 Minute Photo Session

 
Oliver Heath
6:40pm - 6:50pm  

10 Minute Photo Session

 
Isabella Creech
6:50pm - 7:00pm  

10 Minute Photo Session

 
BJ Wever
7:00pm - 7:10pm  

10 Minute Photo Session

 
7:10pm - 7:20pm  

10 Minute Photo Session

 
7:20pm - 7:30pm  

10 Minute Photo Session

 
7:30pm - 7:40pm  

10 Minute Photo Session

 
Kenzo Suzuki
Thank you again for such a great opportunity!!! If you think it’s better for babies to do other time please let me know.
7:40pm - 7:50pm  

10 Minute Photo Session

 
Lincoln Brozell
7:50pm - 8:00pm  

10 Minute Photo Session

 


©2019 SignUpGenius.
All Rights Reserved.
Privacy Policy | Terms of Service